Ελληνικό όνομα έδωσαν στον γιο τους η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ


Την επίσημη ανακοίνωση για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους έκαναν οι διάσημοι…ηθοποιοί μέσω του ειδησεογραφικού site A Plus που ανήκει στον ευτυχή πατέρα!

Μετά το “παράξενο” -unisex- όνομα που έδωσαν στην κόρη τους πριν από δυο χρόνια, το διάσημο ζεύγος αποφάσισε να κάνει το ίδιο και για τον υιό. Ιδού, λοιπόν πώς ονόμασαν τον μικρό αδελφό της Γουάιατ.

“O Δημήτρης Πόρτγουντ Κούτσερ (Dimitri Portwood Kutcher) γεννήθηκε στη 1:21 στις 30 Νοεμβρίου και ζύγιζε 4 κιλά. Ο Δημήτρης [σ.σ. ή Ντιμίτρι αν το προτιμάτε σε ρωσική εκδοχή καθότι η καταγωγή της μητέρας Μίλα από την Ουκρανία] είναι το δεύτερο παιδί του ζεύγους μετά την κόρη τους Γουάιτ που γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2014″, γράφει το δημοσίευμα του A Plus και συνεχίζει ως προς το αν δούμε σύντομα φωτογραφία του νεαρού Κούτσερ.

“Θα θέλαμε να επιτρέψουμε στα παιδιά μας να κάνουν τις δικές τους επιλογές ως προς το αν έχουν μια ζωή μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας ή όχι. Δεν θέλουμε να κάνουμε εμείς την επιλογή για εκείνα”, απάντησε ο ευτυχής μπαμπάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του σάιτ.

Να τους ζήσει! Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι αυτή κάτω είναι η μόνη φωτογραφία της κόρης του που έχει ποστάρει ο Άστον και ήταν πριν από έναν χρόνο περίπου.


Πηγή

Πηγή

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

'+
1
'+
2 - 3
4 - 5
6 - 7
8 - 9
10 - 11
12 - 13
13 - 14
[x]